About Me

Monday, May 23, 2011

sudah lama hamba tak mengupdate ini blog

ucap salam diberikan kepada semua pembaca dan blogger2 yg  dihormati dan dirahmati sekalian. setelah sekian lama saya tidak menggalakkan diri saya utk mengupdate segala aktiviti saya di laman blog saya ini. pada hari ini dan waktu ini saya ingin memberanikan diri saya pun utk mengepost sesuatu yg membosankan anda (ckp tak betoi) . saya bukanlah seorang pencerita yg bagus tetapi saya akan cuba membaguskan diri saya pun.


semenjak bekerjaya ni hambo dop sempat nok update nate sumo ni. biasolah hambo sibuk kijo nok caqi pitih. hahahaha penat aih kecek kelate ni. ehehe aku dok kerja la ni. balik pun dah lewat idea pun dah tadak. kadang ada masa free pun aku bkn update sgt blog ni. dulu boleh dok tehegey update. laa jd segan. bkn tadak cerita nak diceritain tp segan phm segan ? haha. 

aku rasa segan nak belajaq la ni. aku mcm nak rilek dulu kot buat masa sekarang. nnti bila aku dah ready baqu aku nak smbung belajaq lain. nak leklu
tudia baguih pnya tp aku bkn mcm ni hehe aku mcm hat ataih tu *peqasan


haaa nak gosip nak gosip. pasaipa ada orang tu dok show off sgt taktau. naik menyampah bak hang. mcm haram pon ada dok buat peqangai budak2 sgt. dahla perampas dok buat best. menyesai kenai hang. (buat muka menyampah *macam pompuan) dahla suka baut dasyat pastu suka buat pala kaki clubing boleh. dahla galak muka ja nmpak baik. baik hat muka jahat baik lg daqi hang haha. orang selalu ckp tak kenai maka tak cinta dah kenai mcm barua. the best word to describes u ! ttengok mcm diam tp perangai kalah semetanman hahaha. hang licik ohh, memang dahsyiat ah hang. solute ah hang minah haha.
meluat ah cerita pasai hang. hang bukan best pon haha. 

kepada membe2 yg nak masuk u bg intake pertama ni gooodluck yahhh kawan2. belajaq elok2 jgn main2 sgt haha. aku pon taktau nak cerita apa lg dah so bye


No comments:

Post a Comment